به گزارش تحریریه، ابوالفضل ظهرهوند با اشاره به بخشی از فرمایشات رهبری که کینه استکبار و آمریکا در طول ۴۶ سال انقلاب را – کینه شتری- خواندند، گفت: فرمایشات رهبری ناظر بر این است که ذات انقلاب و قیام ملت ایران در مقاطع مختلف و همچنین شرایط فعلی در مبارزه با ظلم، استکبار و سلطهطلبی آمریکا روشن و شفاف است و صرفا موضع اختلافی نیست که به وسیله مذاکره با آمریکا بتوان تغییر داد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: کینه آمریکا از کشورمان با شکلگیری انقلاب اسلامی به وجود آمد و با تأثیری که ایران بر منافع نامشروع آنها در طی سالیان گذشته در منطقه و همچنین کشورمان داشته این کینه انباشته وشرایط نیز روز به روز نیز دشوارتر شده است و بیانگر این است که درگیری ایالات متحده با ایران تبدیل به چالش پایدار شده است.
وی با اشاره به دو ماهیت متضاد ایران و آمریکا اضافه کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره با قدرت در راستای استکبارستیزی حرکت میکند و دنیا نیز از اهداف و برنامههای استعماری و استکباری آمریکا مطلع شده که نمونه آن پایداری جبهه مقاومت در غزه و لبنان است که این تهدیدی علیه آمریکا به شمار میرود.
ظهرهوند افزود: بخشهای اداری، سازمانها و حاکمیت از جمله دستگاه سیاست خارجی باید با نگاهی که رهبری آن را توصیف کردند، سیاستهای خود را در قبال غرب و در رأس آن آمریکای جنایتکار تنظیم کنند. انجام چند دور مذاکرات قطعا منجر به حل و فصل مسائل فی مابین ما با آمریکا نخواهد شد مگر اینکه یا تسلیم شویم و یا اینکه آنها در سیاستهای خود تجدیدنظر کنند که این هم ممکن نیست.
فضای اطلاعاتی بسترساز سیاستها و یا آشکارکننده ماهیت و راهبردهای کشورها است
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس با اشاره به تأکید رهبری بر ضرورت ایمنسازی افکار عمومی و اینکه دستگاه ها باید پرده توهم اقتدار دشمن را پاره کنند، گفت: در حال حاضر در شرایطی قرار داریم که دسترسی به اینترنت و شبکههای مجازی به راحتی فراهم بوده از این رو در تیررس هجمههای اطلاعاتی قرار داریم و تلاش تمامی جریانهای همسو و متخاصم متکی بر دادهپردازی و استفاده از اطلاعات است؛ از این رو فضای اطلاعاتی میتواند بسترساز سیاستها و یا آشکارکننده ماهیت و راهبردهای کشورها باشد.
وی با بیان اینکه نقش رسانه و به ویژه نخبگان فضای مجازی و رسانهای بسیار تعیین کننده است و باید متناسب با تغییر سیاستها، فرم تأثیرگذار رسانهای شکلدهی و آشکارسازی شود، بیان کرد: بنابراین نخبگان رسانهای باید تلاش کنند تا دشمن نتواند هر تفکر و خواستهای را با پوشش رسانهای به افکار عمومی تحمیل کند چرا که رسالت اصلی رسانه همین است و مقام معظم رهبری نیز به آن اشاره داشتند.
پایان/
نظر شما